Träningsredskap

Armhävning stock

Miljövänliga utegym i trä

Träna utomhus för en sund och hälsosam livsstil

Våra kroppar är inte gjorda för att ligga på soffan och ta det lugnt dagarna i ända. Kroppen behöver motion för att må bra. Har vi en bra grundfysik orkar vi mer, blir gladare, friskare, piggare och får en bättre tankeverksamhet.

Varför inte kombinera löpträning, konditionsträning eller power walk med styrketräning utomhus? Kanske komplettera SPA-anläggningen med ett utomhus gym eller placera träningsredskapen med jämna mellanrum längs en vacker naturstig?

Utform tillverkar olika träningsredskap för att ge kroppen en så allsidig träning som möjligt. Sit-ups, lastdragning, armgång, benböj, balansträning, hinderbana, axelpress, bänkpress, ryggdrag, rygglyft, strech yta med eller utan räcke är några av träningsredskapen som Utform tillverkar. Allt i miljövänlig lärk som tål att stå utomhus, år ut och år in. Läs mer i broschyrerna till höger om våra träningsredskap.

Komplettera gärna träningsstationen med Utforms informationstavla på hur redskapet skall användas för att undvika felaktig belastning.

 

 Bänkpress

Bänkpress

 Klättervägg

Klättervägg 

Dela på:
EPiTrace logger