Bord och bänkar

Sittgrupp för barn

Bekväma sittgrupper för rast och vila

Kör man långt med bil är det viktigt att man tar pauser med jämna mellanrum för att hålla koncentrationen uppe. Utform tillverkar robusta sittgrupper i miljövänligt trä som inbjuder till avkoppling. Sittmöblerna tillverkas både i furu, lärk eller ek beroende på utformning och ger ett naturligt miljövänligt utseende på rastplatsen. Nedan visas ett urval ur vårt sortiment. 

Grillplatsbänk, A.5, är tillverkad i miljövänlig lärk och tillgänglighetsanpassad.

Picknickbord i trä med bord handikappanpassad

Sittgrupp, A.1, finns även i en barnmodell, A.1-3, och i en tillgänglighetsanpassad variant, A.1-1, som på bilden ovan. Numera är stockarna åttkantiga istället för runda, se bild överst på sidan. Sittgruppen tillverkas helt i miljövänlig lärk.

Runt picknickbord i trä

Det runda bordet, A.7, tillverkas i massiv furu och finns även i en barnmodell, A.7Barn samt ett tillgänglighetsanpassat utförande, A.7TG.

Picknickbord rektangulärt

Det rektangulära bordet, A.6, tillverkas i massiv furu och finns även i en barnmodell, A.6Barn samt ett tillgänglighetsanpassat utförande, A.6TG.

 

Grillplatsbänk, A.5, är tillgänglighetsanpassad och består av två st hästskoformationer. Den tillverkas helt i miljövänlig lärk. 

Dela på:
EPiTrace logger