Utegym

Gym_Arboga

Träna i utegym för en sund och hälsosam livsstil

Våra kroppar är inte gjorda för att ligga på soffan och ta det lugnt dagarna i ända. Kroppen behöver motion för att må bra. Har vi en bra grundfysik orkar vi mer, blir gladare, friskare, piggare och får en bättre tankeverksamhet.

Varför inte kombinera löpträning, konditionsträning eller powerwalk med styrketräning utomhus i ett utegym? Utegymen är en perfekt mötesplats för att träffas och starta upp träningen eller varför inte avsluta vid ett? Och varför inte komplettera SPA-anläggningen med ett utomhusgym eller placera träningsredskapen med jämna mellanrum längs en vacker naturstig? Möjligheterna är många. 

Utform tillverkar och bygger utegym med olika träningsredskap för att ge kroppen en så allsidig träning som möjligt. Sit-ups, armgång, knäböj, axelpress, bänkpress, ryggdrag, rygglyft, strechyta med eller utan räcke är några av de träningsredskap Utform erbjuder. Alla redskap tillverkas i miljövänlig lärk alternativt tryckimpregnerat virke som tål att stå utomhus, år efter år. Flera av våra träningsredskap finns även i ett tillgänglighetsanpassat utförande. 

Komplettera gärna träningsstationen med Utforms informationstavla (se exempel nedan) och träningsinstruktioner på hur redskapet skall användas för att undvika felaktig belastning. Informationstavlor i fler storlekar och utföranden.

Säkerhet

Utform ser säkerhet som en mycket viktig del i utvecklingen av våra produkter, inte minst utveckling av träningsutrustning. Våra träningsredskap är anpassade efter den europeiska standarden för permanent installerad fitnessutrustning för utomhusbruk, SS-EN 16630:2015.

 

Informationstavla liten liggande, B.1-4

Dela på:
EPiTrace logger